Debat og politik

Tak for tilliden på valgdagen

Af Carl Andersen, Liberal Alliance

Folketingskandidat, Sydjyllands Storkreds

Tusind tak for de 821 syd- og sønderjyder som personligt satte deres kryds ud for mit navn den 1. november. Det er en stor tillidserklæring. På trods af JydskeVestkystens forudsigelser og positive omtaler af min, var det desværre ikke nok til at blive Liberal Alliances 2. mandat i Sydjyllands Storkreds. Jeg er dog stolt 1. suppleant og klar til at varetage Syd- og Sønderjyllands interesser på Christiansborg hvis Henrik Dahl eller Helena Artmann Andresen ikke har mulighed for det frem mod det næste folketingsvalg. Jeg synes det har været en god valgkamp hvor jeg har nået hele kredsen rundt og talt med borgere, besøgt virksomheder og uddelt materiale. Mit fokus har været på at være en klar borgerlig-liberal stemme for hele syd- og sønderjylland. Især familiepolitikken har fyldt meget da jeg blev far for blot 17 måneder siden er det en aktiv del af min hverdag. Det frie valg mellem dagtilbud, styrkelse af kvaliteten i folkeskolen og forbedring af råderummet i familiernes økonomi var klare hjertesager som jeg turnerede rundt med og fortsat vil kæmpe for på anden vis. Ligeledes har min nære tilknytning til landbruget og den danske fødevareklynge været afgørende. Det er en afgørende sektor for vækst- og beskæftigelse i vores landdistrikter og gode rammevilkår for familieejede virksomheder som fx landbrug styrker vores område mærkbart.

Kommentarer