Kultur

Jul i Slotsgadekvarteret

Museumsassistent Connie Falk Lauritzen arbejder på højtryk med at pynte op til jul i museumsgården i Slotsgade 20 + 22.

”Du finder uden tvivl byens hyggeligste julestemning i Slotsgadekvarteret,” udtaler museumsassistent Connie Falk Lauritzen, der i disse dage arbejder på højtryk med at pynte museumsgården op med gran og juletræer. Vi håber at se rigtig mange til jul i Slotsgade 20, der finder sted fra lørdag d. 20. november og hele december måned. Connie Falk Lauritzen fortæller: ”Her kan du opleve et gammeldags juletræ med historisk pynt i Von Oberbergs Hus, og det koster ingenting at se juletræet eller at opleve den pyntede museumsgård.”

Julen indfinder sig i Haderslev de sidste to weekender i november

I de to weekender 20.+ 21. november samt 27.+ 28. november sælges der gløgg og æbleskiver hos Ehlers Samlingen mellem kl. 11.00-16.00 i museumsgården. Mens du nyder den varme gløgg, kan du gå på opdagelse i den pyntede gård, finde idéer til mandelgaven i museumsbutikken og se de spændende udstillinger.

Sct. Georgsgilderne holder åbent samtidigt i gården bag Naffet 14 b-c, hvor du kan købe kaffe og vafler samt julegaver i Onsdagsklubben. De kreative naboer i Slotsgadekvarteret åbner dørene op og sælger kunst og knive, og i resten af november og december er der hyggelige juleaktiviteter hos SG25 og HaderslevHus.

Find programmet på www.historiehaderslev.dk eller kig forbi.

Fri entré til juleudstillingerne.

Hvis du vil se de øvrige, indendørs udstillinger, skal der betales entré.

Kommentarer